Item Information
Available Colors
Available Sizes
Sizes
Medium
Estimated Shipping 15 - 20 Days
Item Description
Betaling: 1 PAYPAL; 2 Western Union; 3, MoneyGram

Omdat de kosten om te verschepen, de prijs de dure normen van de Grootte misschien kleine verschillend! zijn! De juiste grootte, het is zeer belangrijk! zo te vertellen gelieve me uw hoogte? Gewicht? ? Ik kan de aangewezen grootte bepalen?
het verschepen: Minder dan 2 stuk, zal het Pakket 20USD/1piece van de postkantoorlucht gebruiken

1.EMS.
de projectlevering met EMS, omdat, EMS (Eerste 500g) duur is, als u tot meer punten kunt opdracht geven, tezelfdertijd EMS zult zijn zeer gunstige prijs, en de verschillende landen, de verschillende prijzen die van EMS, zelfde opdracht gegeven tot, het prijshiaat veroorzaken groot kunnen zijn, gelieve te begrijpen! !

2. het Pakket van de postkantoorlucht.
Vaker! ! Als uw orde een klein aantal goederen is, en goedkoop is, stellen wij voor, kunt u het Pakket van de postkantoorlucht kiezen! ! De levering kan onnodige kosten besparen. hoewel, het gemakkelijk is te vertragen. vereist ongeveer 25-30 dagen. kan zo aan u brengen zijn niet gelukkig! ! Gelieve te begrijpen

wij zijn ernstige bedrijfsmensen! Stemde in met de totstandbrenging van partner op lange termijn! ! Wij waarborgen: Punt als beeld (daadwerkelijke puntfoto), geen kwaliteitsprobleem! Weiger slecht goed te keuren terugkoppel! Om te willen niet zien, omdat de goederen niet het goed, of niet voor u veronderstelden! ! Terwijl het negeren van onze belangen, leg een geschil aan arbitrage voor! Dank u voor komst! Dank u!! opnieuw!
Terugkeer:

1. Als het product wanneer ontvangen gebrekkig is, gelieve ons binnen 3 dagen, uitwisselingen worden te contacteren aangeboden voor punten. Na 3 ays, zullen de uitwisselingen niet gegeven worden.

2. Het punt moet in zijn originele en ongebruikte voorwaarde zijn teruggekeerd, moet het product in zijn originele doosverpakking zijn. Gelieve te houden al verpakking, aantrekken " t wegwerp. Anders, zal de vervanging niet goedgekeurd worden.

3. als niet onze fout, Koper van terugkeer het verschepen kosten de oorzaak is.

4. Gelieve ervoor te zorgen u op de correcte goederen vóór plaats a winkelt